Make your own free website on Tripod.com

Laman Utama Panorama Forum Akaun Email Anda Karya Link

Menu Utama

   Menu Utama :
 Laman Utama
 Lokasi
 Sejarah
 Lencana
 Matlamat
 Motto
 Prasarana
 Panorama

 Info :
 Pentadbiran
 Kurikulum
 Ko Kurikulum
 Peperiksaan

 Kemudahan
 Kedai Sekolah
 Kebajikan

 Badan :
 Badati
 BBK
 Kaunseling
 Maktabah
 Buku Teks
 Aspuri
 Disiplin

 Buku Pelawat
 


 Salam Ukhuwah
 


 Putusan :
 Mudirah

 Warna MMP :
 Kenali Guru
 Keratan Akhbar

 Perkhidmatan :
 Karya
 Chat
 Alumni
 Mailing List
 Akaun Email
 Forum

 

Berita Terkini

 

Muka Depan

 

Pentadbir

  ·Cikgu Nik
·Nor Aeda Fitrieah
·Malihah
·Die
 
 

Top Link

 

·MOE
·Portal Tutor
·SMU(A) MML

 

 
 
 CONTOH MAILING LIST

(Untuk Menyertainya sila emailkan kepada cikgunik@uk2.net)
 

 

Contoh Masej Mailinglist MMP

 

178

From: zahin ilman  <akira_toriyama87@yahoo.com>
Date: Tue Jul 30, 2002 6:08pm
Subject: Re: (unknown)

 

 

 Kartini Othman wrote:

Assalamualaikum...

Teruskan perjuangan anda, adik-adik MMp yg dikasihi sekalian.Dan buat guru-guru MMp yg dihormati, SYUKRAN JAZILAN....

Salam Mesra,

Ex -MMP's tolibat. 



Do You Yahoo!?
Yahoo! Health - Feel better, live better

Maahad Muhammadi Perempuan, Jalan Merbau
Segala perbincangan hanya tertutup untuk guru, pelajar dan bekas pelajar MMP sahaja. PERATURAN : Anda dilarang menghantar apa-apa email atau forward  yang tidak berkaitan dengan MMP.

Jika ingin daftar sila emailkan permohonan kepada : cikgunik@uk2.net
Hantar email kepada :mmp@yahoogroups.com
jika ingin Berhenti hantar email kosong kepada: mmp-unsubscribe@yahoogroups.com
                
MMP Indah dan Cemerlang


Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.

 assalamualaikum..yer lah tu..trimas coz sudi mail..maahad boleh!....



Do You Yahoo!?
Yahoo! Health - Feel better, live better

179

From: zahin ilman  <akira_toriyama87@yahoo.com>
Date: Tue Jul 30, 2002 6:09pm
Subject: Re: Assalamualaikum Wrt Wbt

 

 

 Smart Kid wrote:

A'kum..

Ade baiknya.Jazakumullah bagi pihak penganjur group ni!

Wasssalam..



Do You Yahoo!?
Yahoo! Health - Feel better, live better

Maahad Muhammadi Perempuan, Jalan Merbau
Segala perbincangan hanya tertutup untuk guru, pelajar dan bekas pelajar MMP sahaja. PERATURAN : Anda dilarang menghantar apa-apa email atau forward  yang tidak berkaitan dengan MMP.

Jika ingin daftar sila emailkan permohonan kepada : cikgunik@uk2.net
Hantar email kepada :mmp@yahoogroups.com
jika ingin Berhenti hantar email kosong kepada: mmp-unsubscribe@yahoogroups.com
                
MMP Indah dan Cemerlang


Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.

assalamualaikum.,..yer lah tu...memang ader baik nyer...bye...



Do You Yahoo!?
Yahoo! Health - Feel better, live better

180

From: smummp  <smummp@tm.net.my>
Date: Wed Jul 31, 2002 9:51am
Subject: kita satu

 
Ustaz Sid : aik..gambar Maahad masuk dalam majalah TIME
Ustaz Zaini : Mana-mana
Ustaz Mad : Biar betul Ustaz Sid

 
Attachment 47k (image/jpeg) 0406_0025.jpg

 

181

From: nur hafidza  <fidz_nur@hotmail.com>
Date: Wed Jul 31, 2002 1:58pm
Subject: Re: Teka sedang buat apa

 
ASSALAMUALAIKUMWARAHMATULLAH...
Rasanya, saya ingin mengambil kesempatan ni utk turut menjawab tekateki yg 
diutarakan tu.
Banyak kemungkinan2 tentang apa yg mrk sdg buat ...yg pastinya..mrk sedang 
melihat @ memilih suatu yg cukup menarik,kan?:)
mungkin..mereka sdg memilih aneka makanan waktu diadakan jamuan:),
@ sedang memilih kitab2 waktu diadakan pesta buku kat sekolah,@ mungkin juga 
sedang membelek & menganalisa sebarang result exam pelajar mmp..
Semuanya adalah kemungkinan..bila agaknya boleh tahu jwpn sbnr..sebab suka 
tengok guru2 tu,khusyuk benar nampaknya:)
ilalliqaq ...akhiiiran..diucapkan ribuan t.kasih utk seluruh guru mmp.
semoga kalian mendapat keredhaan drNya...t.kasih 
cikgu2,ustaz2..ustazah2..WASSALAM

>From: smummp <smummp@t...>
>Reply-To: mmp@yahoogroups.com
>To: mmp@yahoogroups.com, mmpspm01 <mmpspm01@yahoogroups.com>
>Subject: [mmp] Teka sedang buat apa
>Date: Tue, 30 Jul 2002 12:39:21 +0800
>
>cuba teka apakah yang sedang dilakukan oleh guru anda
><< 0406_0037.jpg >>




_________________________________________________________________
Join the world’s largest e-mail service with MSN Hotmail. 
http://www.hotmail.com

182

From: mark honey  <honeymark_smile@yahoo.co.uk>
Date: Wed Jul 31, 2002 4:07pm
Subject: Re: Teka sedang buat apa

 
mmm..kalau teke betul nih,dapat aper?ikikik!!!maybe
cikgu2 tengah amik makanan,atau tengah melihat seekor
kucing yg sungguh comel :).tu pasal terhendap2 tuh..hehehe..

__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Everything you'll ever need on one web page
from News and Sport to Email and Music Charts
http://uk.my.yahoo.com

183

From: cikgunik@uk2.net
Date: Fri Aug 2, 2002 11:56am
Subject: Mari kita ke Thonbur

 
Betapa jauhnya thobur, maklumlah pelajar ramai, lama pulak tu, tapi tak apa wad 
icu ada...


----------------------------------------------------------
This message was sent using                 http://uk2.net
NEWS - CHEAPEST DEDICATED SERVERS IN THE WORLD -  25/month
FREE UK DIAL 0845 609 1370 - username uk2: - password: uk2
UK's FREE Domains, FREE Dialup, FREE Webdesign, FREE email

 
Attachment 56k (image/pjpeg) 0707_0033.jpg

 

184

From: n. hafidza  <fidz_nur@hotmail.com>
Date: Fri Aug 2, 2002 1:48pm
Subject: Re: Mari kita ke Thonbur

 
assalamualaikum...

teringat masa sekolah dulu2...walaupun sememangnya waktu thobur kita leh 
dapat banyak maklumat2 baru..tapi..thobur mmp ni memenatkan sikit..
ya la..sbgmana kata cikgunik..pelajar ramai..lama pulak tu..tapi 
sebenarnya..inilah yg suatu masa nanti m'jadi kenangan waktu kita jauh ngan 
mmp.Best sebenarnya thobur ni..Utk adik2..:),jgn la cuba ponteng sekolah 
bila ada  tahu esoknya ada thobur,yea!sebab..biasanya gitulah kita..:)
Waktu kita di lpgn thobur sbnrnya..bnyk maklumat kita boleh dapat..kalau 
kita berikan tumpuan,ok. So..jgn ambil peluang nak buat halaqah berbual 
itu&ini waktu thobur nanti...:)
ok...ilalliqaq..ma'aSalaamah..



>From: <cikgunik@u...>
>Reply-To: mmp@yahoogroups.com
>To: mmp@yahoogroups.com, mmpspm01@yahoogroups.com
>Subject: [mmp] Mari kita ke Thonbur
>Date: Fri, 2 Aug 2002 05:56:23 GMT
>
>
>Betapa jauhnya thobur, maklumlah pelajar ramai, lama pulak tu, tapi tak apa 
>wad
>icu ada...
>
>
>----------------------------------------------------------
>This message was sent using                 http://uk2.net
>NEWS - CHEAPEST DEDICATED SERVERS IN THE WORLD -  25/month
>FREE UK DIAL 0845 609 1370 - username uk2: - password: uk2
>UK's FREE Domains, FREE Dialup, FREE Webdesign, FREE email
><< 0707_0033.jpg >>




_________________________________________________________________
Send and receive Hotmail on your mobile device: http://mobile.msn.com

185

From: siti masaliny  <sitimasaliny@hotmail.com>
Date: Fri Aug 2, 2002 3:41pm
Subject: Re: Mari kita ke Thonbur

 
Waalaikummussalam,
alhamdulillah dah ada mailing list MMP. Dapat juga kita berbincang isu-isu 
hangat. bila lihat gambar thobur tu teringat kisah dulu di mmp. rasa rindu 
dengan suasananya.
untuk makluman semua, kak Yuyu kita (nurul akma sheikh mohd. amin) dah 
bertlak ke YAman. sambung pengajian bersama suami dan dua orang anak.
ok salam ceria buat semua.
wassalam.


>From: "n. hafidza" <fidz_nur@h...>
>Reply-To: mmp@yahoogroups.com
>To: mmp@yahoogroups.com
>Subject: Re: [mmp] Mari kita ke Thonbur
>Date: Fri, 02 Aug 2002 15:48:05 +0800
>
>assalamualaikum...
>
>teringat masa sekolah dulu2...walaupun sememangnya waktu thobur kita leh
>dapat banyak maklumat2 baru..tapi..thobur mmp ni memenatkan sikit..
>ya la..sbgmana kata cikgunik..pelajar ramai..lama pulak tu..tapi
>sebenarnya..inilah yg suatu masa nanti m'jadi kenangan waktu kita jauh ngan
>mmp.Best sebenarnya thobur ni..Utk adik2..:),jgn la cuba ponteng sekolah
>bila ada  tahu esoknya ada thobur,yea!sebab..biasanya gitulah kita..:)
>Waktu kita di lpgn thobur sbnrnya..bnyk maklumat kita boleh dapat..kalau
>kita berikan tumpuan,ok. So..jgn ambil peluang nak buat halaqah berbual
>itu&ini waktu thobur nanti...:)
>ok...ilalliqaq..ma'aSalaamah..
>
>
>
> >From: <cikgunik@u...>
> >Reply-To: mmp@yahoogroups.com
> >To: mmp@yahoogroups.com, mmpspm01@yahoogroups.com
> >Subject: [mmp] Mari kita ke Thonbur
> >Date: Fri, 2 Aug 2002 05:56:23 GMT
> >
> >
> >Betapa jauhnya thobur, maklumlah pelajar ramai, lama pulak tu, tapi tak 
>apa
> >wad
> >icu ada...
> >
> >
> >----------------------------------------------------------
> >This message was sent using                 http://uk2.net
> >NEWS - CHEAPEST DEDICATED SERVERS IN THE WORLD -  25/month
> >FREE UK DIAL 0845 609 1370 - username uk2: - password: uk2
> >UK's FREE Domains, FREE Dialup, FREE Webdesign, FREE email
> ><< 0707_0033.jpg >>
>
>
>
>
>_________________________________________________________________
>Send and receive Hotmail on your mobile device: http://mobile.msn.com
>




_________________________________________________________________
Chat with friends online, try MSN Messenger: http://messenger.msn.com

186

From: smummp  <smummp@tm.net.my>
Date: Wed Jul 31, 2002 11:03am
Subject: Satu tingkat satu orang

 
kenapa ?
1. Penuh
2 lebih baik dari tandas yang lain
3. saja-saja
4. Bersiar-siar
5. malas belajar !!!!

 
Attachment 48k (image/jpeg) 0406_0007.jpg

 

187

From: smummp  <smummp@tm.net.my>
Date: Fri Aug 2, 2002 4:30pm
Subject: Thobur Siri 2

 
Lama memang lama..tapi kalu lenguh boleh duduk, masalah cemar tak timbul...baru nampak cikgu

 
Attachment 58k (image/jpeg) 0707_0095.jpg

 

188

From: siti intan dahlia harun  <swissgurl_allegra@yahoo.com>
Date: Sat Aug 3, 2002 8:03am
Subject: Re: Re: waalaikummusalam..

 

 

 awek kelate wrote:

wakum...

akak ni ex-mmp 2000.boleh akak tahu tentang adik dengan lebih lanjut?akak hanya ingin berkongsi pengalaman dan pengetahuan yang ada ngan adik,itupun kalau adik mahu.

nama akak fadlina.panggil kak lina je.kak lina skang tgh belajar kat ipta,UPSI...pengkhususan Bio.

oklah..good luck dan selamat belajar...



Do You Yahoo!?
Yahoo! Health - Feel better, live better

hantar Mesej : mmp@onelist.com
Daftar mmp ML : mmp-subscribe@onelist.com
Berhenti mmp ML : mmp-unsubscribe@onelist.com
                
MMP Indah dan Cemerlang


Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.

 

dear k.fadlina..

thanx ngan mail tu.pelik gak apesal tetibe dapat mail dr yang tak dikenali,,but it`s ok.. sayer tak kisah je,.. nak tau pasal sayer? saye namenyer intan .. takkan tak kenal ? Siti Intan Dahlia.. saye nih Exco BBK..

aper lagi yang k.lina nak tau .. ? saye form 5 thn nih.. tapi, umo baru 17 .. ter express sket ..so .. buat maser nih ..itu jer laa.. assalamualaikum..



Do You Yahoo!?
Yahoo! Health - Feel better, live better

189

From: siti intan dahlia harun  <swissgurl_allegra@yahoo.com>
Date: Sat Aug 3, 2002 8:13am
Subject: Re: Assalamualaikum Wrt Wbt

 

 

 Smart Kid wrote:

A'kum..

Ade baiknya.Jazakumullah bagi pihak penganjur group ni!

Wasssalam..



Do You Yahoo!?
Yahoo! Health - Feel better, live better

Maahad Muhammadi Perempuan, Jalan Merbau
Segala perbincangan hanya tertutup untuk guru, pelajar dan bekas pelajar MMP sahaja. PERATURAN : Anda dilarang menghantar apa-apa email atau forward  yang tidak berkaitan dengan MMP.

Jika ingin daftar sila emailkan permohonan kepada : cikgunik@uk2.net
Hantar email kepada :mmp@yahoogroups.com
jika ingin Berhenti hantar email kosong kepada: mmp-unsubscribe@yahoogroups.com
                
MMP Indah dan Cemerlang


Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.

assalamualaikum..

bercakap ttg pelajar mmp nih.. mereka baik .. itu jer yang boleh kata.. tapi, mungkin pengaruh yang terlalu kuat .. ade baik nya.. kalau kita biarkan keinsafan dtg sendiri..

InsyaAllah...



Do You Yahoo!?
Yahoo! Health - Feel better, live better

190

From: Tan SyazuwaN  <hatiwaja_85@hotmail.com>
Date: Sat Aug 3, 2002 11:45am
Subject: Re: Assalamualaikum Wrt Wbt

 



>

>ws

weh gapo dia niss dok pehe aku



Send and receive Hotmail on your mobile device: Click Here

191

From: siti intan dahlia harun  <swissgurl_allegra@yahoo.com>
Date: Sat Aug 3, 2002 0:18pm
Subject: Re: Assalamualaikum Wrt Wbt

 

 

 Tan SyazuwaN wrote:



>

>ws

weh gapo dia niss dok pehe aku



Send and receive Hotmail on your mobile device: Click Here


Maahad Muhammadi Perempuan, Jalan Merbau
Segala perbincangan hanya tertutup untuk guru, pelajar dan bekas pelajar MMP sahaja.Perbincangan hanyalah berkaitan : 1. MMP 2. Pengalaman anda 3. Cerita anda hari ini 4. Nasihat menasihati (Tulisan anda sendiri) PERATURAN : Anda dilarang menghantar apa-apa email atau forward  yang tidak berkaitan dengan empat perkara yang dinyatakan.

Jika ingin daftar sila emailkan permohonan kepada : cikgunik@uk2.net
Hantar email kepada :mmp@yahoogroups.com
jika ingin Berhenti hantar email kosong kepada: mmp-unsubscribe@yahoogroups.com
                
MMP Indah dan Cemerlang


Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.
ini merupakan sebuah sistem yang diselaraskan khas untuk pelajar MMP..

 

d



Do You Yahoo!?
Yahoo! Health - Feel better, live better

192

From: zahin ilman  <akira_toriyama87@yahoo.com>
Date: Sat Aug 3, 2002 0:54pm
Subject: Re: Assalamualaikum Wrt Wbt

 

 

 siti intan dahlia harun wrote:

 

 Tan SyazuwaN wrote:



>

>ws

weh gapo dia niss dok pehe aku



Send and receive Hotmail on your mobile device: Click Here


Maahad Muhammadi Perempuan, Jalan Merbau
Segala perbincangan hanya tertutup untuk guru, pelajar dan bekas pelajar MMP sahaja.Perbincangan hanyalah berkaitan : 1. MMP 2. Pengalaman anda 3. Cerita anda hari ini 4. Nasihat menasihati (Tulisan anda sendiri) PERATURAN : Anda dilarang menghantar apa-apa email atau forward  yang tidak berkaitan dengan empat perkara yang dinyatakan.

Jika ingin daftar sila emailkan permohonan kepada : cikgunik@uk2.net
Hantar email kepada :mmp@yahoogroups.com
jika ingin Berhenti hantar email kosong kepada: mmp-unsubscribe@yahoogroups.com
                
MMP Indah dan Cemerlang


Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.
ini merupakan sebuah sistem yang diselaraskan khas untuk pelajar MMP..

 

d



Do You Yahoo!?
Yahoo! Health - Feel better, live better

Maahad Muhammadi Perempuan, Jalan Merbau
Segala perbincangan hanya tertutup untuk guru, pelajar dan bekas pelajar MMP sahaja.Perbincangan hanyalah berkaitan : 1. MMP 2. Pengalaman anda 3. Cerita anda hari ini 4. Nasihat menasihati (Tulisan anda sendiri) PERATURAN : Anda dilarang menghantar apa-apa email atau forward  yang tidak berkaitan dengan empat perkara yang dinyatakan.

Jika ingin daftar sila emailkan permohonan kepada : cikgunik@uk2.net
Hantar email kepada :mmp@yahoogroups.com
jika ingin Berhenti hantar email kosong kepada: mmp-unsubscribe@yahoogroups.com
                
MMP Indah dan Cemerlang


Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.

assalamualaikum...wes..dok eh..takdok gapo-gapo..nok kena jah..hobi namboh knale..


 

Saiz minima paparan skrin yang sesuai untuk homepage ini ialah 800x600.
Penggunaan pelayar web Microsoft Internet Explorer v4 dan ke atas adalah di galakkan.


Hakcipta Terpelihara Oleh Unit IT SMU(A) Maahad Muhammadi Lilbanat
Sebarang penerbitan semula atau sebagainya tanpa kebenaran adalah dilarang.
Design by Die (webmaster@smummp.zzn.com)